Policy

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Παρακαλούμε να διαβάσετε αυτούς τους όρους και τη σχετική πολιτική της εταιρείας επ’ αυτού προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Μολονότι σε κάποιες περιπτώσεις θα σας ζητήσουμε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για παράδειγμα, προκειμένου να μπορέσετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στον ιστότοπό μας ή να αγοράσετε προϊόντα ή υπηρεσίες (και θα σας καταστήσουμε σαφές τι ακριβώς χρειαζόμαστε από εσάς εκείνη τη στιγμή), μπορείτε ωστόσο να επισκεφθείτε πολλές σελίδες στον ιστότοπό μας, χωρίς να χρειαστεί να μας παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η Ιστοσελίδα, δεσμεύεται να προστατεύει και να περιορίζει μόνο σε νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και τις διαδικασίες που υπάρχουν για να προστατεύονται.

Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τον Γενικό Κανονισμό Δεδομένων (Ε.Ε. 679/2016) και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής.

Η εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια της παροχής των υπηρεσιών και την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών που αφορούν του επισκέπτες/πελάτες της ιστοσελίδας. Ωστόσο δε φέρουν καμία ευθύνη αν παρά την άσκηση της δέουσας επιμέλειας παραβιασθεί το απόρρητο των πληροφοριών αυτών.

  1. 1.Δεδομένα που συλλέγονται

Ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα μας: Κατά τη διάρκεια εγγραφής σας στον ιστότοπό μας, μας παρέχετε το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης,και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Άλλες πληροφορίες που επιλέγετε να παράσχετε σε σχέση με το λογαριασμό σας, για παράδειγμα όνομα, τηλέφωνα επικοινωνίας, και άλλες προσωπικές πληροφορίες, φυλάσσονται επίσης από εμάς και τις διαχειριζόμαστε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
  • Κατά την αγορά ενός προϊόντος και/ή μιας υπηρεσίας: Κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, μας παρέχετε το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησης, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της κάρτας, τον τύπο, το όνομα του κατόχου της κάρτας, την ημερομηνία λήξης, τη διεύθυνση έκδοσης τιμολογίου ή απόδειξης και τις λεπτομέρειες της παράδοσης της παραγγελίας σας.
  • Όταν εγγράφεστε προκειμένου να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό, ή άλλο υλικό μάρκετινγκ: Μας παρέχετε τη διεύθυνση email σας, το όνομα και άλλες σχετικές πληροφορίες, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εξατομικεύουμε την άμεση, μη συναλλακτική, επικοινωνία μας μαζί σας.
  • Όταν παίρνετε μέρος σε διαγωνισμούς, ερωτηματολόγια και έρευνες: Όταν συμπληρώνετε φόρμες για ερωτηματολόγια, έρευνες ή διαγωνισμούς, μας παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση, το email σας και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ζητηθούν.
  • Όταν επικοινωνείτε με το γραφείο μας ή με το προσωπικό του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας: Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου, για παράδειγμα, όταν έρχεστε σε επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας, θα σας ζητηθεί να μας παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως όνομα, διεύθυνση email κλπ.
  • Με τη χρήση μέσων συλλογής δεδομένων, όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας: Εκτός από τις πληροφορίες που θα μας δώσετε οικειοθελώς, ορισμένες πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας μέσω τεχνολογιών ανίχνευσης δεδομένων που χρησιμοποιούμε κατά καιρούς, όπως τα cookies. Τα cookies, κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, συλλέγουν πληροφορίες από τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών πληροφοριών, όπως τη διεύθυνση IP (πρωτοκόλλου διαδικτύου) σας, το λειτουργικό σας σύστημα, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησής σας, την ιστοσελίδα παραπομπής σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας για αγορές, τα προϊόντα που έχετε δει/ψάξει και τη δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για την καλύτερη διαχείριση της ιστοσελίδας, για ανάλυση τάσεων και για δημογραφικές πληροφορίες.
  • Όταν παρέχετε συγκεκριμένο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, κριτική ή σχόλια ως πελάτης.

3.Σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες λειτουργούν και συντηρούνται από τρίτους, χωρίς να τις ελέγχουμε. Οι πολιτικές, που ακολουθούν οι ιστοσελίδες αυτές σχετικά με τις πληροφορίες που εσείς παρέχετε, δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική Προστασίας. Οι πληροφορίες που παρέχετε σε άλλες ιστοσελίδες, θα διέπονται από τους όρους της Πολιτικής Προστασίας της εκάστοτε ιστοσελίδας. Όταν κάνετε ‘κλικ’ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, εισέρχεστε σε διαφορετικές ιστοσελίδες. Εμείς δε φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο, τις ενέργειες ή τις πολιτικές αυτών των ιστοσελίδων. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε (επιπλέον της παρούσης) τις πολιτικές προστασίας στις διαφορετικές ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, καθώς μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από τη δική μας.

  1. Δικαιώματα καταναλωτή
  • Μπορείτε να ασκήσετε τα εξής δικαιώματα: το δικαίωμα πρόσβασης (για να μάθετε ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο λόγο, και τους αποδέκτες τους), το δικαίωμα της διόρθωσης (για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων σας, το δικαίωμα της διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη, διαγραφή των δεδομένων σας από τα αρχεία μας, εφόσον η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη), το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας (σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων, κλπ) και το δικαίωμα της φορητότητας (να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο).
  • Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται χωρίς κόστος για εσάς, με την αποστολή σχετικής επιστολής ή e-mail.
  • Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας αυτά, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη του σχετικού αιτήματος, αφού σας ενημερώσουμε είτε για την ικανοποίησή του, είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του.
  • Πέραν αυτών, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ανακαλώντας τη συγκατάθεσή σας.

5.Ασφάλεια των δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι για μας απόλυτη δέσμευση. Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά (ενδεικτικά, κρυπτογράφηση, ανωνυμοποίηση) και οργανωτικά μέτρα, την ανταπόκριση των οποίων ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

  • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
  • Η Ιστοσελίδα, δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
  • Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα , με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.
  1. Τι είναι τα Cookies και γιατί τα χρησιμοποιούμε;

Είναι μικρά αρχεία κειμένων που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, όσο βρίσκεστε μέσα στην ιστοσελίδα μας, και μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε ως χρήστη, όποτε επισκέπτεστε το διαδικτυακό τόπο μας και εφόσον χρησιμοποιείτε τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή και το ίδιο πρόγραμμα πλοήγησης. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του δικτυακού τόπου, μέσω τηλεφώνου, e-mail, κ.λπ. Επιπλέον, με την χρήση των cookies δεν υπάρχει πρόσβαση στα έγγραφα ή αρχεία του υπολογιστή σας.

Η χρήση των cookies διευκολύνει την ιστοσελίδα να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης που έχετε. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείτε. Επιπλέον, τα cookies μας βοηθούν να βλέπουμε την απόδοση και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό της, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών μας.

Δεν επιθυμείτε τη χρήση cookies;

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε, να απενεργοποιήσετε ή και να σβήσετε εντελώς τα cookies μέσα από τις επιλογές ρύθμισης στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε.

Στην περίπτωση αυτή όμως, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

  1. Επικοινωνία για ερωτήσεις ή σχόλια.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει τις αρχές που ορίζονται σε αυτή, παρακαλούμε να μας στείλετε email

Δεν θα πρέπει να κοινοποιείτε σε τρίτους το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό, ούτε θα πρέπει να τα φυλάσσετε σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, για να αποτραπεί οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Σε περίπτωση γνωστοποίησης των κωδικών σας σε τρίτο, έχετε την υποχρέωση να ενημερώσετε άμεσα την εταιρία μας. Σε περίπτωση διαρροής στοιχείων, η εταιρία μας δε φέρουν καμία ευθύνη, εφόσον δεν έχουν προηγουμένως ενημερωθεί για την παράνομη χρήση των στοιχείων αυτών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!